pondělí 24. dubna 2017

Ve Slunečnici je opět něco nového...

Milé maminky, začalo nám jaro a s ním souvisí jarní úklid doma, ale třeba i ve skříni :-) Které z vás tak neučinily, možná vás přinutí novinka, kterou ve Slunečnici chystáme...

Rozhodly jsme se s děvčaty, že zkusíme ve Slunečnici uspořádat bazárek dětského a dámského oblečení. Bazárek proběhne 16.května ve farním domě, kde se scházíme každé úterý. Pro děti bude během bazárku klasicky herna. Je to první bazárek, možná se z toho stane tradice, možná to bude první a poslední, uvidíme. Do bazárku je možné donést věci k darování zdarma a pak samozřejmě věci na prodej. Každá maminka si prodej bude organizovat sama - jestli si oblečení oceníte, nebo dáte jednotnou cenu nebo budete smlouvat je na vás :-)

Druhá novinka ve Slunečnici je ta, že jsme založily fotogalerii z akcí Slunečnice, která bude dostupná na https://www.zonerama.com/RCSlunecnice/395264 všechna alba jsou zabezpečená heslem, které zašleme maminkám, které máme v databázi emailů. Pokud jste některé akci letošní rok byli a emaily vám nechodí, tak se ozvěte na náš email a my vám heslo pošleme.


Žádné komentáře:

Okomentovat