neděle 2. dubna 2017

Postní duchovní obnova je za námi...

Hned na začátku postní doby, proběhla naše již tradiční postní duchovní obnova pro maminky s dětmi. Strávily jsme spolu čtyři dopoledne v klášteře Kapucínů a myslím, že každá z nás si určitě odnesla nové podněty do duchovního života. Celou obnovou nás provázela Komunita Blahoslavenství, a to jak v rámci přednášek, tak i přítomností kněží na mši svaté.

Čas jsme strávily přednáškami, sdílením, modlitbou, biblickými tanci, slavením mše svaté a nechyběla ani možnost svátosti smíření.

Troufám si říct, že obnova měla jedno veliké mínus, a to nemoci, které všude řádily a kvůli kterým se spoustu maminek muselo odhlásit. S takovým úbytkem přihlášených jsme se opravdu ještě nesetkaly.

Ještě jednou děkujeme všem maminkám, které se jakýmkoliv způsobem zapojily přípravy duchovní obnovy. Pokud máte ještě nějaké připomínky k obnově, k možnému zlepšení nebo tipy na přednášející apod. tak nám to můžete napsat ještě do našeho hodnocení zde https://docs.google.com/document/d/1FtptshmtxrXmfYg4lmG91YhDMFmPdQ-U8Mt4wmzG0uE/edit




hodnocení

Žádné komentáře:

Okomentovat